Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

DI-konference: Virksomheder i en uforudsigelig verden

TID: Onsdag den 10. december kl. 13.15 for medlemmer, kl. 13.55 for øvrige

STED: Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

TILMELDING: Senest den 1. december på https://engage.di.dk/cgi-bin/qwebcorporate.cgi?idx=5YRXR7

TID: Onsdag den 10. december kl. 13.15 for medlemmer, kl. 13.55 for øvrige

STED: Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

TILMELDING: Senest den 1. december på https://engage.di.dk/cgi-bin/qwebcorporate.cgi?idx=5YRXR7

Hvordan driver virksomheder forretning i en uforudsigelig verden?

Verden forandrer sig hele tiden. Fra de store historiske begivenheder til de mindre bølgeskvulp, der stadig kan minde om en tsunami, når man står midt i dem.

Enkeltsager kan ændre dagsordenen fra dag til dag – de seneste eksempler er sommerens listeriaudbrud i Danmark, markedslukningen i Rusland og udviklingen i kinesisk økonomi.

Både nationalt og internationalt står medier – ikke mindst sociale medier – på spring for at dække hver en vinkel. Der er hele tiden nye sager, nye foran- dringer, som virksomhederne skal forholde sig til.

Danske fødevarevirksomheder påvirkes af både dansk og international økonomi, af råvarepriser og forbrugertrends – og af politiske forhold i Dan- mark, i EU og i resten af verden.

DI Fødevarer sætter uforudsigeligheden på dagsordenen den 10. december.
I løbet af årsdagen ser vi på, hvordan branchen påvirkes af såvel politiske beslutninger på Christiansborg som russiske stormagtsdrømme.

Vi lader virksomhederne stille folketingspolitikerne de svære spørgsmål. Og vi giver ordet til fødevareministeren, som vil komme med sit bud på vækst i en uforudsigelig verden.

Vær med i debatten, få ny inspiration og netværk med kollegaer og centrale aktører.
 

Program

Ordstyrer: Per Rystrøm

13.15 Ankomst og registrering (kun for medlemmer)

13.30 Generalforsamling (kun for medlemmer)

13.55 Ankomst og registrering

14.10 Formandens beretning
Formand for DI Fødevarer, adm. direktør Jørgen Dirksen, Rynkeby Foods
HVORDAN DRIVER VIRKSOMHEDER FORRETNING I EN UFORUDSIGELIG VERDEN?

14.30 Globale forandringer: Muligheder og konsekvenser Chefstrateg Henrik Drusebjerg, Carnegie Investment Bank
Hvordan kan virksomheder manøvrere i en stadig mere uforudsigelig verden?
Direktør Lars Bo Hansen, Valcon Management Consulting
5 skarpe til 2 virksomhedsledere om at agere i en omskiftelig verden
CEO Tino Bendix, Orkla Foods Danmark
Group Vice President Cees Kuypers, DLG Food

Pause

Rusland – hvad sker bag facaden?
Lektor Jon Kyst, Danish Institute for Study Abroad
HVILKEN POLITIK SKAL UNDERSTØTTE BRANCHEN?
Handlinger bag fremtidens fødevarepolitik
Fødevareminister Dan Jørgensen (S)
Fødevarebranchen speeddater 3 ordførere om tiltag, der kan styrke fødevarebranchens position

Politikere:
Fødevareordfører Orla Hav (S) Fødevareordfører Erling Bonnesen (V) Fødevareordfører Lisbeth Bech Poulsen (SF)

Virksomhedsledere:
Adm. direktør Carsten Hänel, Carlsberg Danmark Adm. direktør Niels Petersen, Carletti Koncerndirektør Knud Vindfeldt, Chr. Hansen

Next step
Formand for DI Fødevarer, adm. direktør Jørgen Dirksen, Rynkeby Foods Branchedirektør Ole Linnet Juul, DI Fødevarer
17.30 Buffet