Tid:

Sted:

Arrangør: N/A

Kulturnatten hos MS – lyden af solidaritet

MS har hevet fællessangene om kampen for frihed, lighed og solidaritet op af skuffen, fundet en forsanger med band – og så mangler vi bare at du og dine venner kommer og synger med, hedder det.

TID: Fredag d. 9. oktober, kl. 16.00 til midnat

STED: Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12 (sideg. til Nørrebrogade), Nørrebro, København

De sultne kan købe mad til en billig penge fra Strö, der driver Mellemfolkeligt Samvirkes kantine. Og vi står klar til at fortælle om udviklingsarbejdet og ungdomsaktivisterne, som kæmper mod fattigdom og ulighed både i Danmark og rundt om i verden.

Kl. 16 til 18 er der åbning og rundvisning på det nye Hostel Globalhagen i Ravnsborggade – Danmarks første hostel bygget og drevet af frivillige.

Om kulturnatten hos Mellemfolkeligt Samvirke siger NGOens nationale chef Vibeke Vinther:

“Vi håber rigtig mange vil komme forbi vores gård og synge med og holde modet oppe selv om regeringen har lagt op til at Udviklingsbistanden skæres ned til sokkeholderne”.

“Lad os mødes og holde fast i de stærke værdier, det globale annsvar og solidariteten. Det har både Danmark og resten af verden brug for mere end nogensinde”.  

Man kan også finde eventen på facebook: 

https://www.facebook.com/events/408356189359127/

Yderligere oplysninger hos:

Pressechef Mikala Rørbech på 60 43 43 21

Mellemfolkeligt Samvirke er en sammenslutning af mennesker i over 40 lande, der arbejder sammen for at styrke menneskerettigheder og udrydde fattigdom. Se www.ms.dk 

HUSK at du indtil videre kan se hele månedsoversigten over arrangementer på http://u-landsnyt.dk/kalender