Tid: 08/11/2016 16:00 til 08/11/2016 17:30

Sted: Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12 (sideg. til Nørrebrogade), Nørrebro, København

Arrangør: N/A

Ny debatrække “Power Talks” – her om NGOer i forandring

 

Power Talks er led i processen mod at udvikle en ny strategi for Mellemfolkeligt Samvirke.

Alle interesserede er velkomne! Se også

https://www.facebook.com/events/211822445908061/

“The way we work doesn’t work anymore – if constant quick change is the new normal, how do we organize?"

Panikken er ikke til at tage fejl af. Verden har aldrig forandret sig hurtigere end nu – men er vi gearet til den virkelighed?

Organisationsverdenen er i høj grad styret af ideen om, at forudsigelse, planlægning og kontrol giver sikre resultater. Men hvis man køber tesen om, at verden bliver mere og mere uforudselig, er vi nødt til at forandre os.

Vi har været vant til, at sikkerhed bliver etableret gennem nøje planlægning baseret på grundigt underbyggede forudsigelser, men i en verden, hvor ekstrem og lynhurtig forandring er normalbilledet, hvordan sørger vi så for ikke at ende i rendestenen?

I denne Power Talk #2 vil vi præsentere jer for organisationer, der har valgt at organisere sig helt anderledes og spørge, hvordan vi grundlæggende ændrer måden, vi arbejder på, hvis vi vil være gearet til hurtig og kvalificeret omstilling i trit med verden omkring os.

Deltagere:

Magnus Christensson; Partner i Socialsquare; et digitalt rådgivnings og udviklingsbureau, der selv har omstillet deres organisation ud fra den agile organiseringsmodel Holacracy

http://socialsquare.dk/

Bjørn Hansen, Partner i DeltagerDanmark: 'Vi hjælper med at gøre indbyggere til medborgere, medlemmer til deltagere og medarbejdere til forandringernes medejere.'

http://deltagerdanmark.dk/

Yderligere oplysninger hos:

Mads Nørgaard-Larsen | Kommunikationsmedarbejder 

 Tlf: 77 31 00 52

Email: [email protected]