Tid: 06/09/2023 09:00 til 07/09/2023 15:00

Sted: Valby Parken

Arrangør: Ungdomsbureauet

Globalnyt på Ungdommens Folkemøde

Mød Globalnyt i teltet “Viden med Vilje” på Ungdommens Folkemøde 2023. Her kan du også deltage på en af vores workshops. Hvis du ikke får plads, så book os efterfølgende til at komme ud i din klasse og gennemføre workshoppen.

Er du dansklærer, har vi sammen med Globale Gymnasier udviklet et længere undervisningsforløb om unge mediebrug, global journalistik og repræsentation, som du også kan få del i!

Kontakt Partnerskabschef Pernille Brix Jørgensen [email protected], hvis du vil høre mere.

Beskrivelse af workshop:

Er du dødtræt af nyheder om dansk politik eller skræmt af historier om kriser og uhyggelige klimaforandringer? Ville du ønske nyhedsstrømmen kunne engagere og facscinere dig? Eller er du allerede dybt optaget af globale udfordringer og løsninger?

Så skab dit helt eget udtryk, når Globalnyt sætter fokus på fængslende nyheder fra hele verden! Vælg din vinkel og fortæl historien på denne workshop om at lave journalistiske SoMe opslag.

Vi giver dig en række fede historier om aktivisme, klima, rettigheder, identitet, kultur og innovation at tage udgangspunkt i. Alt sammen fra vores eget, uafhængige og gratis, digitale medie www.globalnyt.dk. Workshoppen starter med en kort introduktion til global journalistik, repræsentation, vinkling og formidling på SoMe.