Tid: 16/12/2023 13:00 til 16/12/2023 14:30

Sted: Hulgårdsvej 85, 2400 København NV, Danmark

Arrangør: Zanzibar Højskolen

Infomøde: Udvid din horisont med et højskoleophold på Zanzibar Højskolen

Zanzibar Højskolen er en unik uddannelsesinstitution, der tilbyder en dybdegående forståelse af Afrikas kultur og samfund. Deltagere på skolen får mulighed for at opleve eventyr og udforske den afrikanske kontinent, mens de lærer om lokal kultur og sprog. Et ophold her lover både personlig og akademisk vækst.

Ved vores infomøde får du et indblik i, hvordan det er at være en del af vores skole og de utallige eventyr, der venter i Afrika. Her får du chancen for at høre tidligere studerendes inspirerende historier om deres ophold og deres unikke møder med den afrikanske kultur. Dette er også en perfekt mulighed for at få svar på praktiske spørgsmål relateret til et fire måneders kursus hos os.

Vi tilbyder en traditionel højskoleuddannelse kombineret med et unikt ophold på Zanzibar. Du kommer til at få fag som kulturforståelse, selvindsigt og miljøkendskab, og kan vælge et af fire linjefag: idræt, musik, frivilligt arbejde eller lokale samarbejdsprojekter.

Vi vil gå i dybden med alle disse emner på mødet. Tilmeld dig begivenheden på Facebook snarest og tag gerne en ven eller et familiemedlem med (bemærk, maks én gæst pr. deltager og husk at registrere dem til eventet). 🎉 Ankom tidligt for at sikre parkering. Vi ser frem til at møde dig!

Tilmelding her: https://www.facebook.com/events/3550009441955029
Læs mere om Zanzibar Højskolen her: https://www.zanzibar-hojskolen.dk/

Med venlig hilsen,
Zanzibar Højskolen