Annoncør: Oxfam Danmark

Ansøgningsfrist: 16/06/2023

Job: Accounting AssociateEr du en engageret, organiseret og team-player, der foretrækker en bred vifte af regnskabsopgaver i din arbejdsdag? Vi søger en ny kollega i Finance-teamet til at arbejde med organisationens bogholderi, tidsregistrering og økonomisystemer.

Er vi dit nye team?

Oxfam Danmarks økonomiteam består af økonomichefen, en yderligere regnskabsmedarbejder samt seks controllere, en studentermedarbejder og en intern revisor. Vi er en del af driftsafdelingen på i alt 13 medarbejdere, der er ansvarlige for økonomi, payroll (outsourcet), IT, HR og administration i Oxfam Danmark. Du vil referere til økonomichefen.

Vi er et lille agilt team og lægger vægt på et stærkt og støttende samarbejde i afdelingen og på tværs af organisationen, ikke mindst drevet af gensidig respekt og en god portion humor i travle perioder.

Vi bruger specifikke IT-systemer til tidsregistrering (EazyProject) og udlægssystem (zExpense), som du vil få en grundig introduktion til.

Konkret vil du være ansvarlig for:

 • Sikre korrekt håndtering af indtastninger og godkendelsesflow i Continia, Business Central, zExpense og EazyProject,
 • Bookinger i Business Central og foretage betalinger i banken,
 • Sikre at procedurer for månedsafslutning udføres,
 • Yde støtte til interne afdelingsregnskaber,
 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber og medvirkende i revisionsprocesser,
 • Støtte til intern og ekstern rapportering,
 • Opsætning af nye brugere og onboarding af nye kolleger i brugen af zExpense og EazyProject (systemansvarlig og support til huset generelt),
 • Opdatering af relevante økonomi- og brugeroplysninger i EazyProject og zExpense,
 • Bidrage til den overordnede udvikling af økonomiprocesser og optimal brug af vores systemer,
 • Diverse administrative opgaver, inkl. besvarelse af mailbokse og telefon, leverandørhåndtering m.m. (delt ansvar).

Hvem er vi på udkig efter?

Vi søger en ny kollega med solid økonomisk erfaring kombineret med en allround forståelse for økonomirapportering og IT-systemer, herunder tidsregistrering. Du skal have et grundlæggende ønske om at etablere best-practices og yde god support til dine kolleger.

Vores nye kollega skal især:

 • Have stor viden om og erhvervserfaring med bogholderi, finansielle processer og finansiel rapportering,
 • Være bekendt med danske bogføringsregler,
 • Have et stærkt kendskab til/erfaring med MS Office og har måske arbejdet med Microsoft365, Business Central (eller andet ERP-program), Power BI, SharePoint, CRM, Teams,
 • Være villig og interesseret i at lære og administrere nye systemer,
 • Være serviceminded og trives godt med at rådgive og vejlede om finansielle processer og systembrug,
 • Vide, hvordan man planlægger, prioriterer og strukturerer sit arbejde,
 • Arbejde godt også under pres,
 • Være serviceminded og forstå, at rollen som regnskabsmedarbejder både er en support- og en overvågningsfunktion.

Flydende dansk og engelsk (skriftligt/mundtligt) er en forudsætning.

Hvad vi kan tilbyde

 • Et job i en organisation, der ønsker at gøre en forskel i verden,
 • En spændende og varieret hverdag med en bred kontaktflade,
 • Dygtige og engagerede kolleger,
 • Uformelt og humoristisk arbejdsmiljø,
 • Frugt- og frokostordning.

Du får arbejdsplads på vores kontor i det centrale København. Vores pakke er konkurrencedygtig og afhængig af erfaring i overensstemmelse med Oxfam Danmarks husaftale. Det er en fuldtidsstilling svarende til 37 timer om ugen med betalt frokostpause, og vi tilbyder at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen efter aftale.

Oxfam Danmark går ind for lige ansættelsesmuligheder, og vi opfordrer derfor alle – uanset alder, køn og religiøst, seksuelt, nationalt eller etnisk tilhørsforhold – til at søge denne stilling.

Send venligst din ansøgning, CV og relevante dokumenter via nedenstående link senest fredag den 16. juni 2023 kl. 12.00. Bemærk venligst, at kun ansøgninger modtaget via det angivne link kan tages i betragtning.

Jobsamtaler forventes afholdt i uge 25. Startdato er primo august 2023.

Alle tilbud om ansættelse vil være betinget af tilfredsstillende referencer og kan være underlagt passende screeningstjek, som kan omfatte straffeattester og terrorfinansieringstjek.

For yderligere information kontakt venligst Finance Manager Charlotte Kjærgreen Silsbury, [email protected]

Om Oxfam Danmark

Oxfam er en global bevægelse af mennesker, der arbejder sammen for at gøre en ende på den uretfærdige fattigdom.

Oxfam Danmark er en bevægelse af mennesker, der ikke ønsker at befinde sig i fattigdom og ulighed. Vi er en del af den globale Oxfam-konføderation.

Det betyder, at vi tackler den ulighed, der holder folk fattige. Sammen redder, beskytter og genopbygger vi liv. Når katastrofen rammer, hjælper vi folk med at opbygge bedre liv for dem selv og andre. Vi tager fat på problemer som jordrettigheder, klimaforandringer og diskrimination af kvinder. Og vi stopper ikke, før alle mennesker på planeten kan nyde et liv uden fattigdom.

Vi er en international sammenslutning af 20 organisationer (affiliates), der arbejder sammen med partnere og lokalsamfund inden for humanitær bistand, udvikling og kampagner i mere end 90 lande. Alt vores arbejde ledes af tre kerneværdier: Empowerment, ansvarlighed, inkludering.

Oxfam er forpligtet til at forhindre enhver form for uønsket adfærd på arbejdspladsen, herunder seksuel chikane, udnyttelse og misbrug, mangel på integritet og økonomisk forseelse; og fremme velfærden for børn, unge og voksne. Oxfam forventer, at alle medarbejdere og frivillige deler denne forpligtelse gennem vores adfærdskodeks. Vi lægger stor vægt på at sikre, at kun de, der deler og demonstrerer vores værdier, rekrutteres til at arbejde for os.

Oxfam har også forpligtet sig til de feministiske principper, der er designet til at hjælpe Oxfams medarbejdere med at anvende feministiske principper og praksisser i deres arbejde og i deres kampagner, politik, fortalervirksomhed og påvirkning. Principperne hjælper os med at omsætte “at sætte kvinders rettigheder i centrum for alt, hvad vi gør” til klare, enkle trin, ideer og handlinger, med vægt på at ændre ulige køns- og magtforhold.


Frist: 16-06-2023

Stillingstype: Almindelig ansættelse

Start dato: 08-2023

Lokation: Danmark

Kontaktperson: Charlotte Kjærgreen Silsbury, [email protected], Finance Manager

Ansøg