Annoncør: AIDS-Fondet

Ansøgningsfrist: 13/06/2024

Job: AIDS-Fondets Internationale Afdeling søger en Senior Programme ManagerVil du være med til at skabe en verden uden aids og fremme lige adgang til sundhed globalt, også for sårbare grupper som sexarbejdere, LGBT+ personer og udsatte unge piger og kvinder?

AIDS-Fondets internationale afdeling søger en Senior Programme Manager til at lede og udvikle vores eksisterende program og projekter i samarbejde med partnere i Afrika, samt udvikle og fundraise til nye indsatser. 

 Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Lede, monitorere og udvikle AIDS-Fondets internationale projekter og programmer sammen med vores partnere
 • Sikre sparring, rådgivning og kapacitetsudvikling af samarbejdspartnere
 • Repræsentere AIDS-Fondet i relevante civilsamfundsnetværk
 • Sikre ekstern kommunikation af resultater i samarbejde med kommunikationsteamet, og derigennem engagere danskere i AIDS-Fondets internationale dagsordner.
 • Samarbejde med og afrapportere til donorer
 • Udvikle og søge finansiering til nye og eksisterende indsatser

Vi søger en kandidat med følgende kompetencer:

 • Er en stærk projektleder med flere års praktisk erfaring inden for projektledelse og udviklingsarbejde, herunder med programmer finansieret af Danida/CISU eller andre større donorer.
 • Mestrer projektudvikling – fra projektidé, problem- og interessentanalyser til udvikling af mål og indikatorer.
 • Har stærke interkulturelle kompetencer og erfaring med kapacitetsudvikling og samskabelse med partnerorganisationer i det globale syd/majoritetslande.
 • Har flair for økonomistyring, budgettering og Excel.
 • Er en erfaren mødeleder og workshopfacilitator.
 • Er en dygtig formidler, som skriver velstrukturerede og resultatorienterede ansøgninger og rapporter og kan kommunikere historier fra vores programmer på en engagerende måde.
 • Har erfaring med fundraising fra større private og institutionelle donorer.
 • Har kendskab til SRSR, LGBT+ forhold og menneskerettigheder.
 • Har interesse for og gerne erfaring med bæredygtigheds- og klimadagsordenen.
 • Har en relevant kandidatgrad, minimum 7 års erfaring og behersker engelsk på højt niveau.

Placering, reference og samarbejdsflader:

Stillingen er placeret i international afdeling. Du refererer til AIDS-Fondets internationale chef og sparrer og arbejder tæt sammen med denne og afdelingens anden Senior Programme Manager. Derudover samarbejder du med AIDS-Fondets økonomiafdeling og de politiske medarbejdere i international afdeling. Eksternt vil du have tæt samarbejde med partnerorganisationer i Afrika og med danske civilsamfundsorganisationer i regi af Globalt Fokus og CISU.

Arbejdsstedet er Vestergade 18E, 1456 København, tæt på Rådhuspladsen, men der er også mulighed for hjemmearbejde. Rejseaktivitet ca. 2-3 uger årligt må forventes.

Stillingen er en fastansættelse med 37 timer om ugen. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august eller hurtigst muligt derefter. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi tilbyder sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeanne Starum på mail: [email protected]

Ansøgning  

Send din ansøgning og CV til: [email protected] senest torsdag d. 13. juni.

Vi forventer af afholde første runde ansættelsessamtaler onsdag d. 19. juni og anden runde samtaler mandag d. 24. juni.

Som en del af AIDS-Fondets strategi, rekrutterer vi blindt for at modarbejde ubevidste bias. Det betyder, at dine identitetsmarkører som navn, alder, køn, mv. vil blive fjernet fra dit CV og din ansøgning af AIDS-Fondets HR-medarbejder. Ansættelsesudvalget vil derfor modtage din ansøgning og CV i en så anonymiseret form som muligt. 

Vi opfordrer alle uanset hiv-status, seksuel orientering, kønsidentitet, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

OM AIDS-FONDET

AIDS-Fondet opstod ud af hiv-aids-krisen i 80’erne og siden da har vi specialiseret os og lært af vores erfaringer med at kæmpe for seksuel sundhed for alle. Vi arbejder både nationalt og internationalt for en verden uden hiv og aids og en verden, hvor alle har mulighed for at have lystfyldte og sikre seksuelle oplevelser, fri for tvang, diskrimination og vold uanset hiv-status, køn og seksualitet.