Annoncør: CISU Civilsamfund i Udvikling

Ansøgningsfrist: 08/06/2023

Job: Bogholder til CISU – Civilsamfund i Udvikling (Barselsvikariat)Ansættelse: 12 måneders barselsvikariat på 30-32 timer. Forventet startdato 1. august 2023.

Ansættelsesvilkår: Løn- og arbejdsvilkår som administrativ medarbejder iht. CISUs lokale overenskomst (se www.cisu.dk). Du kan læse om CISUs løn- og ansættelsesforhold her og om CISUs  persondata politik her. 

Arbejdssted: CISUs sekretariat i Klosterport 4X, 3. sal; 8000 Aarhus C

Ansøgning: En ansøgning på 1-2 sider indsendes sammen med dit CV på mail senest torsdag den 8. juni kl. 23.59 til [email protected].

Ansættelsessamtaler: Aarhus i løbet af uge 24

Yderligere oplysninger: Controller Bolette Kornum (tlf.: 6915 1963) eller Administrativ leder Andreas Møller Andersen (tlf.: 6915 1974).


Brænder du for tal og bogholderi, er du struktureret og selvstændig? Og kunne du tænke dig at bruge dine bogholderikompetencer til gavn for danske civilsamfundsorganisationer og deres partnere i udviklingslande, der arbejder for en mere retfærdig verden? Så hører vi meget gerne fra dig.

OPGAVER

Da vores nuværende bogholder skal på barsel til sommer har vi behov for en barselsvikar i 12 måneder, der trives med at varetage de mangeartede bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver for CISU.

Primære opgaver:

 • Almindeligt bogholderi med ind- og udbetalinger, kontering og bogføring
 • Regnskabsaflæggelse (overfor UM i samarbejde med økonomiteam)
 • Bistå forvaltningen mht. økonomistyring af bevillinger
 • Foretage udbetalinger efter anmodning fra bevillinger

Arbejdet foregår i et integreret økonomi- og administrationsteam bestående af en regnskabsmedarbejder, en controller og to administrative medarbejdere. Der er krav om en betydelig direkte intern og åben kommunikation og koordinering, da vi også fungerer som kontinuerlig backup for hinanden.

KVALIFIKATIONER

Vi stiller ikke krav til en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men vi lægger vægt på, at du har kendskab til og konkrete erfaringer med:

 • De beskrevne bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver
 • Økonomistyringssystemer (gerne Navision)
 • God beherskelse af IT og digitale redskaber – særligt Excel
 • At anvende dansk og engelsk som arbejdssprog både mundtligt og skriftligt

Det vil være dejligt, hvis du også:

 • Har erfaring med lønadministration, skat og pension m.v., timefakturering, afstemning af ferie og ferie-fridage samt rejse- og diætafregninger
 • Evner at vise initiativ og være selvledende
 • Er systematisk, tålmodig og har personlig gennemslagskraft
 • Udviser ansvarlighed overfor opgaver, “kunder”, kolleger og økonomi

VI TILBYDER

Et spændende job på en rar, sjov og uformel arbejdsplads med fokus på høj medarbejderinddragelse, stærk faglighed, transparente processer og arbejdsgange, samt mulighed for hjemmearbejde en til to dage om ugen.

Mangfoldighed: Vi betragter mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en væsentlig ressource i vores udvikling. Derfor opfordres alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Kort om CISU

CISU – Civilsamfund i Udvikling er en sammenslutning af ca. 285 danske medlemsorganisationer, 30 ansatte og en omsætning på omkring 250 mio. kr. om året.

Læs mere på vores hjemmeside, www.cisu.dk/om-cisu.