Annoncør: FN-forbundet

Ansøgningsfrist: 06/05/2024

Job: Er du vores nye praktikant i efteråret 2024?Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig efter, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen med et dansk fokus med globalt perspektiv? Vil du arbejde med opdatering af materialer, kommunikation, levere indhold til sociale medier, opdatere hjemmesider og meget mere?

Send os en ansøgning, så kan det være kan det være, du bliver en af vores nye ulønnede praktikanter! Ansøgning og CV skal sendes til Generalsekretær Torleif Jonasson: [email protected] så vi har den senest mandag den 6. maj klokken 12. Vi holder løbende samtaler.

Vi bor midt i København.

Vi søger to praktikanter, og for begge praktikstillinger er det en forudsætning, at du kan tale og skrive flydende dansk.

Det er vigtigt for os, at du går herfra med hands on erfaring med dine arbejdsområder, en forståelse for FN og et netværk ud i NGO-verdenen. Du får et afsæt at trække på i dine studier og din karriere – og at vi får et uvurderligt indspark til vores arbejde.

Blandt arbejdsopgaverne er:

Vedligeholdelse og opdatering af hjemmesiden globalis.dk, herunder oversættelse fra norsk, og udarbejdelse af temaer til hjemmesiden

Nyhedsovervågning af relevante medier og at være opdateret med, hvad der rører sig omkring FN, særligt i forhold til danske prioriteter

At medvirke til at opdatere og videreudvikle vores oplysningsmateriale til brug i Skoletjenesten og andre oplysningsaktiviteter

Varetagelse af den daglige opdatering af hjemmesidens nyhedsartikler, produktion af indhold til sociale medier (Facebook, X, Instagram og LinkedIn) med tekst, billeder og video, samt assistere med pressearbejdet

Deltagelse i relevante arrangementer

Indgå i sekretariatets generelle arbejde og opgaver

Du skal være selvstændig og er indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation med et lille sekretariat. Vi står selvfølgelig klar med støtte og vejledning undervejs.

Du er for eksempel:

Studerende på en relevant videregående uddannelse

Interesseret i FN-systemet, international politik og udvikling og formidlingen heraf

Interesseret i virket af en medlemsorganisation

Velformuleret på skrift og i tale

Samarbejdsvillig, men selvstændig

Stillingerne er i udgangspunktet fuld tid (37 timer), primært inden for normal kontortid alt efter, hvordan det passer ind i dit skema; kortere tid kan også aftales, f.eks. 4 dage om ugen. Praktikken løber fra midten af august til og midten af december 2024. Stillingerne er ulønnede.

Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

FN-forbundet

FN-forbundet blev dannet i 1970, da Den Danske FN-forening blev sammensluttet med Dansk Samråd for de Forenede Nationer og Een Verden.

Forbundet går dog helt tilbage til Foreningen til Danmarks Neutralisering, der blev stiftet af den danske modtager af Nobels Fredspris, Frederik Bajer, i 1882.

FN-forbundet er en medlemsorganisation, uafhængig af FN, der har til formål at styrke interessen for FN og forståelsen for nationernes gensidige afhængighed og fælles ansvar.