Annoncør: Det Danske Hus i Palæstina

Ansøgningsfrist: 15/03/2018

Job: Ny kommunikationschef til Det Danske Hus I Palæstina 

Kommunikationschef

 

 

 

Jobbeskrivelse

Som kommunikationschef i Det Danske Hus i Palæstina har du ansvar for at koordinere og  videreudvikle organisationens kommunikation på tværs af egne platforme samt vores eksterne pressearbejde.

Samtidig indgår du i vores ledelsesteam, hvor du vil være med til at udforme og implementere husets overordnede strategier. Du vil få direkte ledelsesansvar for husets kommunikationspraktikanter og som en del af ledelsesteamet bidrage til ledelsen af huset som helhed.

DHIPs kommunikationsstrategi vil være retningslinjen for dit arbejde, og du vil have ansvaret for at fastholde den linje, der er lagt for husets position og budskaber i en svær politisk kontekst. Samtidig skal du være med til at videreudvikle husets kommunikationsarbejde.

Du vil have til opgave at promovere organisationens projekter og events både lokalt og i Danmark. Du vil samtidig have koordinatoransvar for projekter og events. Endelig vil du repræsentere organisationen overfor partnere, donorer og besøgende.

Det Danske Hus i Palæstina

Det Danske Hus I Palæstina (DHIP) er en uafhængig organisation beliggende I Ramallah, Palæstina. DHIP arbejder på et tværkulturelt mandat. Vores bestyrelse, medarbejdere, frivillige, partnere, besøgende og projektdeltagere repræsenterer både danskere og palæstinensere.

Vision
Visionen for Det Danske Hus I Palæstina er at udbygge den gensidige forståelse og respekt mellem danskere og palæstinensere.

Mission
Det Danske Hus I Palæstinas mission er at skabe muligheder for kulturel, uddannelsesmæssig og faglig udveksling og samarbejde mellem danskere og palæstinensere på individuelt og institutionelt niveau. Gennem projekter og aktiviteter understøtter vi fællesskabet på tværs af kulturer og engagerer en konstant voksende gruppe af mennesker i opnåelsen af vores vision.

 

Centrale opgaver

  • Sparring med direktøren vedrørende husets strategiske kommunikation samt som del af ledelsesteamet bidrage til ledelsen af huset som helhed.
  • Opdatering og udvikling af website (WordPress) og sociale medier.
  • Produktion af tekster, fotos og videomateriale.
  • Designopgaver Indesign og Photoshop (MAC).
  • Pressearbejde herunder ’salg’ af historier, håndtering af henvendelser og forberedelse af interviews.
  • Promovering af DHIP’s projekter og events i Palæstina og Danmark.
  • Udfærdigelse og distribution af vores nyhedsbrev (Mailchimp).
  • Koordinering af projekter og events, herunder projektdesign, afvikling, budgetstyring og monitorering.
  • Repræsentation af organisationen over for partnere, donorer og besøgende.

Faglig ballast

Du skal have færdiggjort en relevant uddannelse og have 5-8 års professionel arbejdserfaring med strategisk kommunikation og pressearbejde. Bevist projektledererfaring er en fordel. International organisationserfaring og kendskab til Palæstina er ligeledes en fordel.   

Personlige egenskaber

Det Danske Hus i Palæstina har ni faste danske og palæstinensiske medarbejdere og to praktikanter, der arbejder tæt sammen. Du skal være i stand til at indgå i et respektfuldt samarbejde på tværs af forskelle i normer og kultur. 

Vi arbejder i åbne kontorrum og har ”åben dør-politik” for besøgende og samarbejdspartnere. Tonen er uformel, og vi hjælper hinanden på tværs af faggrænser.

Dine opgaver vil inkludere rejser på tværs af Vestbredden, og du vil møde den palæstinensiske virkelighed på godt og ondt. Du skal kunne håndtere pressede eller forvirrende situationer. 

Du skal repræsentere organisationen i en række meget forskellige sammenhænge fra møder i det Danske Repræsentationskontor til interviews i en flygtningelejr. Du skal være fleksibel og i stand til at omstille dig alt efter hvad situationen kræver.

Du skal mestre dansk og engelsk flydende, både i mundtlig og skriftlig kommunikation. Kendskab til arabisk er en fordel.

Kommunikationsarbejdet vil foregå i en ekstremt dynamisk og politisk følsom kontekst, hvor selv små fejl kan få store konsekvenser for organisationen. Du skal kunne navigere sikkert og indgå i en løbende dialog med husets direktør om den strategiske linje. 

Ansættelsesforhold

Startdato: 1. juli 2018 med en uges overdragelse sidst i juni. Specifikke datoer for overdragelsen aftales.

Kontrakt: 1 år med mulighed for forlængelse.

Arbejdsugen er 40 timer (søndag til torsdag). Noget af arbejdet vil ligge uden for normal arbejdstid. Vi har gratis frokostordning.

Ansøgning og CV

Send venligst ansøgning og CV, på engelsk, til Troels Dalgaard, direktør for Det Danske Hus, på [email protected].

Ansøgningsfristen er torsdag d. 15. marts 2018 kl. 12 (dansk tid).

Yderligere information    

Kontakt Troels Dalgaard (+970 (0) 594 224 400) eller nuværende kommunikationschef Mads Mariegaard (+970 (0) 594 224 401), hvis du har behov for yderligere information om stillingen.

For generel information om Det Danske Hus I Palæstina, se www.dhip.ps

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.