Annoncør: UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation

Ansøgningsfrist: 04/06/2023

Job: Spændende praktikstilling til efteråret hos UNHCR i FN ByenVil du prøve kræfter med kommunikation i UNHCR, FN’s Flygtningeorganisation, i Danmark? 

Lige nu søger vi en initiativrig praktikant, som kan hjælpe os med at formidle historier, der vil skabe engagement og støtte i Danmark til UNHCR’s globale arbejde med at beskytte og hjælpe mennesker, som er tvunget på flugt på grund af krige, konflikter og forfølgelse.

Som praktikant i UNHCR vil du få berøring med hele den kommunikative værktøjskasse, talrige kommunikationskanaler, et væld af inspirerende og vigtige historier og de nyeste opdateringer om flygtningekriser og nødsituationer fra hele verden

Du vil få masser af praktisk hands-on erfaring og mulighed for at styrke dine kompetencer indenfor kommunikation, herunder sociale medier, fundraising, kampagner, medieengagement og fortalerarbejde i tæt samarbejde med dygtige danske og internationale kolleger.

Du bliver en aktiv del af vores voksende og dynamiske private sektor og fundraisingteam med base i FN Byen i København, som huser flere af UNHCR’s vigtigste globale funktioner. 

Praktikken er lønnet. 

Ansøgningsfrist den 4. juni 2023 kl. 23.59. 

Hvis du vil vide mere: Skriv til engagementschef Christine Egeskov Bak på [email protected]

Læs mere og søg stillingen her.
Vær opmærksom på, at du skal indtaste “JR2319330” i søgefeltet.