Dialogdøgn om engagement og sociale medier – er de rent blålys?

Laurits Holdt

Danida holder igen i år dialogdøgn med ”toneangivende praktikere, rådgivere og beslutningstagere” fra u-landsmiljøet. Emnet er sociale medier – kan de få danskerne til at involvere sig mere i udviklingspolitiske problemstillinger?

I invitationen skriver Danida:

I 2014 indbyder Danida igen til Dialog Døgn – 24 timer hvor vi sammen kan dele erfaringer og lære af de nyeste trends inden for udviklingskommunikation.

Dialog Døgnet holdes 8. og 9. april 2014 på Bymose Hegn ved stationsbyen Helsinge i Nordsjælland. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.

Arrangøren bemærker i den forbindelse, at der udsendes personlige invitationer, og at pladsen er begrænset.

Temaet bliver engagement og sociale medier. Er det løsningen på, hvordan vi kommer tættere på danskerne og får dem involveret i de udviklings-politiske problemstillinger?

Eller er forestillingen om, at vi kan engagere danskerne i udviklingsspørgsmål et rent blålys, der risikerer at ende i jagten på ”likes” og kommunikation og engagement i snævre faglige cirkler?

Som tidligere år inviterer vi toneangivende praktikere, rådgivere og beslutningstagere, så vi får de nyeste trends og ideer med i diskussionen.

Programmet vil byde på en bred vifte af de nyeste eksempler på kampagner og medieproduktioner – fra klassiske til mere grænsesøgende koncepter – og masser af mulighed for at debattere og lytte.

“Som noget nyt i 2014 vil I desuden blive inviteret til at stille jeres egne kommunikationsudfordringer til diskussion og – forhåbentlig – løsning. Det vender vi tilbage med mere information om”, hedder det.

Udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen (R) er vært for arrangementet.

Dialog Døgnet tilrettelægges af Danida i samarbejde med Operate A/S.

Foreløbigt program udsendes i februar med forventet tilmeldingsfrist i midten af marts.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til:
[email protected]

Se også telegrammet
http://www.u-landsnyt.dk/nyhed/25-05-10/soeren-pind-indbyder-til-danidas-foerste-dialog-do