DUF får ny generalsekretær

Redaktionen

Dansk Ungdoms Fællesråd får ny generalsekretær. Det er den 35-årige Stig Fog med en foreningsbaggrund i FDF, der fredag tager over fra generalsekretæren de seneste toethalvt år, Niels Lund. Han rejser til Washington, hvor hans kone er blevet udstationeret på den danske ambassade.

Generalsekretærskiftet markeres i dag med en reception på DUF-sekretariatet på Scherfigsvej 5 kl. 14-17.

Stig Fog er uddannet cand.scient.soc. og kommer fra en stilling som kampagneleder i Folkekirkens Nødhjælp. Han har allerede betydeligt kendskab til sin nye arbejdsgiver fra tiden som frivillig i den store tværpolitiske paraplyorganisation. Stig Fog var aktiv i DUF fra 1991 til 97, bl.a. som medlem af u-landsudvalget, internationalt udvalg, styrelsen og forretningsudvalget, oplyser organisationen, der p.t. tæller 71 frivillige børne- og ungdomsorganisationer som medlemmer.

Den nye DUF-generalsekretær har været medlem af FDF siden 1975 og her bestridt adskillige poster, bl.a. som bladredaktør, kursusleder og formand for FDFs forlag. Han er fortsat aktiv FDF-leder hver onsdag, og kombinerer sit kendskab til de konkrete nære udfordringer med engagement på flere andre fronter, ikke mindst det internationale felt.