Sendes ud til Zimbabwe

Redaktionen

Mellemfolkeligt Samvirke har netop udsendt 4 udviklingsarbejdere, som skal støtte aktiviteter til gavn for de fattigste i Zimbabwe, det hårdt prøvede land i det sydlige Afrika

Winnie Ingemann Olsen og Arne Møller Hansen, begge uddannet fra Den frie Lærerskole i Ollerup og bosiddende i Svendborg, skal arbejde på et center for forældreløse børn, hvis forældre er døde af aids.

Arne M. Hansen er født og opvokset i Nr. Lyndelse og har en tidligere uddannelse som møbelsnedker. Winnie Olsen er født og opvokset i Valby. Hun har efter læreruddannelsen videreuddannet sig som læselærer og testkonsulent samt læst psykologi.

Anders og Kari-Anne Bjørnkjær-Nielsen fra henholdsvis Fakse og Herning skal også til Zimbabwe, nærmere bestemt Mashonaland i Central Province.

Anders Bjørnkjær-Nielsen har en baggrund som forstkandidat og bl.a. arbejdet i Fyns og Nordjyllands Statsskovdistrikter. Han skal være markedsførings- og forretningsrådgiver for en større zimbabweansk landbrugsorganisation.

Kari-Anne Bjørnkjær-Nielsen skal undervise i parasitologi, sygdomme hos vilde dyr og dyrevidenskab på universitetet i Bindura. Kari-Anne er dyrlæge og kommer fra en stilling på Herning Dyrehospital.