Kilder i både regeringen og oppositionen siger til netavisen Irrawaddy, at Suu Kyi for anden gang siden valget skal tale med hærchef Min Aung Hlaing om at få bragt en ende på de væbnede konflikter, der for nogles vedkommende har præget det sydøstasiatiske land i mere end et halvt århundrede.
Fredsaftale med mangler
Aftalen, som belejligt nok blev indgået kort tid inden parlamentsvalget i november for at sende et signal til vælgerne om, at regeringen kunne skabe resultater på området, omfattede otte grupper, der underskrev aftalen i oktober.
Men der er 21 væbnede grupper, og mange af de problemer, der har fået grupperne til at gribe til våben i første omgang, er endnu ikke løst. Det handler blandt andet om, hvor meget magt de mange etniske grupper i landet skal have i forhold til centralregeringen.
Men underskrivelsen fra de otte grupper kan være med til at bane vej for en politisk aftale på et senere tidspunkt, påpeger nogle analytikere.
Forfatning skal diskuteres
Alligevel gav fredsaftalen ikke regeringen det sidste skub ved parlamentsvalget, som den havde håbet på.
Den nye regering tiltræder efter planen omkring den 1. marts, men det bliver ikke fuldt ud afslutningen på militærstyret i Burma. Med en fjerdedel af pladserne i parlamentet har mændene i uniform i praksis vetoret over forfatningsændringer.
Ændringer af forfatningen ventes også at blive et emne på dagsordenen under mødet mellem Aung San Suu Kyi og Min Aung Hlaing, skriver Irrawaddy.
På nuværende tidspunkt forhindrer en forfatningsbestemmelse, at den populære Suu Kyi bliver præsident, fordi denne post ifølge forfatningen ikke kan gå til en person, hvis ægtefælle eller børn er udenlandske statsborgere.
Suu Kyi var gift med en nu afdød brite, Michael Aris, og har to sønner, der begge er britiske statsborgere.