Annoncør: CISU

Ansøgningsfrist: 17/05/2024

Job: Stillingsopslag: CISU søger kommunikationskonsulent til 1 års barselsvikariatAnsættelse: Kommunikationskonsulent som barselsvikar i perioden 1.august 2024 – 31. juli 2025.

Ansættelsesvilkår: 37 timer om ugen baseret på løn- og arbejdsvilkår som konsulent iht. CISUs lokale overenskomst.

Arbejdssted: CISUs sekretariat i Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Aarhus C 

Ansøgning: En ansøgning på 1 side indsendes sammen med CV på mail hurtigst muligt og senest fredag 17.maj kl. 09.00 til [email protected] mærket kommunikationskonsulent. Ansøgninger læses og vurderes løbende. 

Ansættelsessamtaler: onsdag 29. maj

Yderligere oplysninger: Sekretariatsleder Jeef Bech, [email protected] / 8612 0342.  

Stillingsopslag: kommunikationskonsulent (barselsvikariat)

CISU, Civilsamfund i Udvikling, søger en kommunikationskonsulent, der kan varetage følgende opgaver:

Som webmaster at vedligeholde og udvikle af CISUs hjemmesider cisu.dk samt OpEn.dk, som begge er baseret på Umbraco.  CISU bruger blandt andet cisu.dk til at kommunikere med omverdenen om kerneydelser som rådgivning og kapacitetsopbygning. Desuden bliver den brugt til at stille formater og retningslinjer til rådighed for ansøgere til de puljer, som vi forvalter. Dette stiller krav til at kunne formulere sig præcist med sproglig flair.

Desuden skal vores kommende kollega hjælpe med at kommunikere til tider kompliceret stof på en forståelig måde. På CISUs sekretariat har rådgivere, forvaltningskonsulenter, administrativt personale og ledelse brug for sparring til at dele deres dybe viden om udviklingssamarbejde på en lettilgængelig måde for en mangfoldig skare af mennesker fra CISUs næsten 300 medlemsorganisationer. Det er en klar fordel at have erfaring med at sætte sig ind i kompliceret stof og kunne formulere det klart og tydeligt.

Endvidere arbejder vi i stigende grad med at sikre det visuelle udtryk af de materialer. Dette sker i samarbejde med eksterne grafikere, men vi har også brug for en kollega med kendskab til grafisk arbejde og gerne erfaring med Adobe-pakken og med at kombinere det visuelle udtryk med det faglige indhold.

CISU er til stede på udvalgte sociale medier som Facebook, Linkedin og Instagram og vores kommende kollega må gerne have øje for levende og effektiv drift af disse platforme.

Kommunikationskonsulenten skal derfor varetage følgende opgaver:

 • Vedligeholde og videreudvikle cisu.dk og OpEn.dk
 • Understøtte kollegers kommunikation. Herunder bidrage til faglige produkter som retningslinjer, faglige værktøjer og kursusbeskrivelser
 • Understøtte arbejdet med visuelt udtryk på materialer udviklet af CISU
 • Vedligeholde og evt. videreudvikle CISUs brug af sociale medier

Kvalifikationer:

Der er ikke specifikke uddannelsesmæssige krav, men ansøger har en relevant uddannelsesmæssig baggrund i forhold til de ovenfor skitserede opgaver.  

Vi forventer, at du som ansøger: 

 • Har erfaring med vedligeholdelse og videreudvikling af hjemmesider
 • Kan sparre og rådgive om kommunikationsprodukter
 • Har erfaring med at sætte sig ind i og formidle kompliceret stof på en let tilgængelig måde
 • Har erfaring med visuelt udtryk af materialer
 • Har erfaring med at udvikle konstruktiv kommunikation på sociale medier
 • Kan kommunikere effektivt og flydende på dansk og engelsk

Du har som ansøger forhåbentligt personlige kompetencer og erfaringer som: 

 • Personlig og faglig autoritet 
 • Åbenhed, nysgerrighed og fleksibilitet 
 • Evne til at arbejde både selvstændigt og i samspil med kolleger
 • En grundlæggende interesse og forståelse for det folkelige, udviklingsorienterede civilsamfundsarbejde – politisk og kulturelt 
 • Ansvarlighed over for opgave, kolleger, økonomi, medlemsorganisationer med videre 
 • Frivillighed i civilsamfundsorganisationer
 • En uhøjtidelig tilgang til arbejde og kolleger 

 CISU tilbyder: 

 • Et meningsfuldt arbejde, hvor du er med til at skabe gode rammer for organisationer, der arbejder for at skabe positive forandringer for mennesker i udviklingslande
 • En arbejdsplads med impulser fra hele verden
 • En rar, sjov og uformel arbejdsplads med fokus på høj medarbejderinddragelse, stærk faglighed og transparente processer og arbejdsgange. 

På sekretariatet er der cirka 30 ansatte, der arbejder med forening, puljeforvaltning, kommunikation, kurser og rådgivning. Vi sidder i kontorfællesskabet U-huset, som vi deler med en håndfuld organisationer med aktiviteter i hele verden.

Det meste arbejde foregår i almindelig kontortid, men aften- og weekendarbejde kan forekomme. Derudover er arbejdstiden fleksibel med frihed til selv at planlægge afspadsering løbende, hvis det er nødvendigt. Arbejdsstedet er Aarhus, med mulighed for hjemmearbejde i rimeligt omfang.

For løn- og ansættelsesforhold se CISUs gældende overenskomst 2021-2024., vores  som beskrevet i CISUs adfærdskodeks

Samt https://cisu.dk/om-cisu/persondatapolitik/

Mangfoldighed: Vi betragter mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en væsentlig ressource i vores udvikling. Derfor opfordres alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen. 

ANSØG