Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger teknisk rådgiver Kenya

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Mandag, 28. august 2017 - 12:00

          

Teknisk rådgiver, Kenya

 

 

 

Teknisk seniorrådgiver (N1) i Kenya, Grøn vækst- og beskæftigelsesprogrammet, Nairobi  

Som teknisk seniorrådgiver er du placeret i MENR – The Ministry of Environment and Natural Resources, der har til formål at udvikle og implementere den kenyanske regerings miljøpolitik. Du vil skulle bistå MENR med programimplementering, monitorering og evaluering samt med at udvikle best practices og innovative tilgange inden for grøn vækst. Da programmet skal udbredes til hele landet, vil der være en del rejseaktivitet til udvalgte områder af Kenya. Du har en relevant universitetsuddannelse og minimum ti års erfaring med lignende udviklingsprogrammer. Du er flydende i engelsk, og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i Østafrika.   

Referencenummer:           DK-03590-2017/KEN.02-W

Ansøgningsfrist:                  28. august 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Søg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/global/Opportunity/?jobadid=48817&refno=DK-03590-2017/KEN.02-W

 

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.