DFUNK siger farvel til direktøren

Natasha Al-Hariri stopper som direktør for DFUNK den 1. maj.


Foto: DFUNK
Søren Steensig

16. marts 2023

Natasha Al-Hariri skifter direktørposten i Dansk Flygtningehjælps Ungdom ud med en stilling som projektchef hos TrygFonden, skriver hun på LinkedIn.

Hos TrygFonden skal Al-Hariri arbejde med at mobilisere støtte og arbejdskraft, udvikle partnerskaber med civilsamfundsorganisationer og skabe opmærksomhed om fondens arbejde. TrygFonden uddeler støtte til forskning og almennyttigt arbejde inden for sikkerhed sundhed og trivsel i Danmark. I år er der afsat 680 millioner kroner til arbejdet.

Al-Hariri skriver, at hendes kommende arbejdsopgaver ligger inden for “områder, hun har bevæget sig i det mest af sit (voksne) liv“. Al-Hariri, der har palæstinensiske rødder, er uddannet jurist fra Københavns Universitet, men har i en årrække været aktiv i forskellige medborger-organisationer. Hun er også bestyrelsmedlem hos blandt andre DBU, Refugees Welcome og BørneBasketFonden.

Natasha Al-Hariri skifter til TrygFonden den 1. maj, to måneder før hun kunne have fejret fire-års jubilæum som direktør for DFUNK.

“Jeg er taknemmelig for de knap 4 år, jeg har fået lov til at arbejde som direktør i DFUNK. Sammen med mine dygtige medarbejdere og vores fantastiske frivillige, har vi styrket organisationen både udadtil og indadtil, ændret lovgivning og cementeret DFUNK som en relevant og nødvendig organisation for unge, der er flygtet til Danmark. Jeg er meget stolt over alt det vi har skabt sammen. Tak til alle jeg har mødt på min vej,” lyder det fra den afgående direktør i et Facebook-opslag på DFUNK’s side.

DFUNK’s landsforperson Rahima siger:

“Natasha overleverer et stærkt sekretariat og organisation, der efter Natashas indsats er godt rustet til fremtiden. Tak for samarbejdet gennem de sidste fire år.”

Organisationen er allerede gået i gang med at lede efter en ny direktør, og ansøgningsfristen løber frem til den 4. april.