Over 60 kandidater er opstillet ved næste uges præsidentvalg i Afrikas mest folkerige land, Nigeria.
Men slaget om, hvem der skal have de næste fire år i præsidentembedet, står reelt mellem to kandidater: den siddende præsident, Muhammadu Buhari, og tidligere vicepræsident Atiku Abubakar.
en meningsmåling foretaget af Williams and Associates, et amerikanskbaseret analyse- og konsulentfirma.
Abubakar står til 45 procent og Buhari, der stiller op for All Progressive Congress (APC), har i målingen 33 procents opbakning.
Nummer tre i målingen, Omoyele Sowore, sakker langt bagud med otte procents vælgertilslutning.
Mange af de adspurgte i målingen siger, at arbejdsløshed og fattigdom er de største temaer ved valget. Derpå følger korruption og usikkerhed.
Målingen tyder også på, at engagementet blandt vælgerne er større denne gang end ved valget i 2015, hvor Buhari kom til magten. I hvert fald registrerer Williams and Associates en stigning på 11 procent i antallet af vælgere, der siger, at de vil stemme ved valget i næste weekend, skriver Global Voices.
Beskyldninger om korruption
Buhari blev valgt i 2015 på løfter om, at han ville gå til kamp mod den udbredte korruption, få økonomien på ret køl og nedkæmpe den militante gruppe Boko Haram, hvis kamp for en selvstændig stat har kostet tusindvis af liv gennem de seneste år og sendt omkring to millioner mennesker på flugt fra deres hjem.
Regeringen siger, at der sker fremskridt i kampen mod Boko Haram og i den økonomiske genopretning i det olierige land. Alligevel viser meningsmålingen fra Williams and Associates ifølge Global Voices, at omkring halvdelen af de adspurgte nigerianere mener, at det går den forkerte vej med økonomien.
Kritikere af præsident Buhari mener, at han kun retter korruptionskampen mod sine politiske modstandere og ser gennem fingre med den korruption, der eksisterer i hans egen regering og blandt hans allierede.
Atiku Abubakar, der stiller op for Peoples Democratic Party (PDP), har været forfulgt af beskyldninger om korruption, siden han i årene 1999-2007 var Nigerias vicepræsident. Han afviser at have gjort noget forkert.
Begge de førende kandidater tilhører den etniske gruppe fulani, er begge muslimer og kommer begge fra den nordlige del af det splittede land.
Buharis forgænger, Goodluck Jonathan, var kristen og kom fra den overvejende kristne sydlige del af Nigeria.