Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida Fellowship Centre søger en ny uddannelsesrådgiver

Annoncør

Danida Fellowship Centre

Ansøgningsfrist

Fredag, 10. november 2017 - 12:00

 

Uddannelsesrådgiver

 

 

Vil du være med til at planlægge, gennemføre og videreudvikle stipendieprogrammet?

Danida Fellowship Centre (DFC) varetager det Danida-støttede stipendieprogram - primært tilknyttet Myndighedssamarbejdet på vegne af Udenrigsministeriet (UM). DFC varetager også andre opgaver relateret til kapacitetsudvikling for Udenrigsministeriet samt rådgiver og servicerer danske ambassader og udviklingsprogrammer. På årlig basis planlægger DFC efteruddannelsesforløb af kortere eller længerevarende varighed for ca. 600 stipendiater. Stillingen vil være tilknyttet dette arbejde.

 

DFC er ligeledes ansvarlig for administrationen af Danidas støtte til den dansk-finansierede udviklingsforskning og endelig er DFC ansvarlig for Danida Alumni Network, som er en platform for kontakt mellem tidligere stipendiater og danske virksomheder, uddannelsesinstitutioner og andre organisationer.

 

Som uddannelsesrådgiver vil du i samarbejde med afdelingens 3 andre rådgivere bl.a. være med til at identificere og analysere kapacitetsbehov i Myndighedssamarbejdets partnerorganisationer samt at omsætte disse til konkrete efteruddannelsestilbud på danske uddannelsesinstitutioner. Herudover vil du også være med til at planlægge andre kapacitetsudviklingstiltag såsom studieture, mentorforløb og integrerede efteruddannelsesforløb på baggrund af henvendelser fra danske rådgivere, ambassader og udviklingsprogrammer i Danida’s partnerlande.

 

Sammen med afdelingens 3 andre rådgivere vil du også være ansvarlig for kontraktadministration og kvalitetssikring af afdelingens aktiviteter, herunder at bidrage til opsamling og analyse af resultater med det formål at kunne anvende resultaterne til en løbende udvikling af DFC’s aktiviteter.

 

Vi forestiller os, at du har nogle års arbejdserfaring med planlægning, gennemførelse og evaluering af kapacitetsudviklingstiltag af forskellig karakter. Endvidere forestiller vi os, at du har erfaring med og flair for projektstyring samt meget gerne arbejdserfaring fra en international sammenhæng.    

DFC har et uformelt arbejdsmiljø og pt. 18 fastansatte medarbejdere. Karakteristisk for centret er de mange forskelligartede opgaver samt fokus på synergi og fælles initiativer på tværs af stipendieprogrammet, forskningsadministrationen samt alumnenetværket, som forudsætter initiativrighed, innovativ tænkning og gode samarbejdsevner af alle på centret.

 

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne i forbindelse med forvaltning og implementering af stipendieprogrammet omfatter:

 • identifikation og analyse af kapacitetsbehov i strategiske sektorsamarbejdsprojekter under Myndighedssamarbejdet i samarbejde med de danske vækstrådgivere i samarbejdslandene samt danske myndigheder;
 • udvikling og planlægning af efteruddannelsestilbud i samarbejde med danske uddannelsesinstitutioner;
 • rådgivning til og servicering af danske ambassader ift andre kapacitetsudviklingstiltag;
 • kontraktadministration, projektstyring samt kvalitetssikring af uddannelsestilbud og kapacitetsudviklingstiltag;
 • udvikling og gennemførelse af fællesprojekter på tværs af DFC’s aktivitetsområder.

 

Relevante kompetencer:

Du er en person med

 • passion for og arbejdserfaring med planlægning og implementering af kapacitetsudvikling og/eller efteruddannelse;
 • stor forståelse og interesse for den kontekst som DFC’s stipendiater arbejder i;
 • Flair for at jonglere med mange forskelligartede opgaver med mange forskellige aktører og arbejde konstruktivt og struktureret under pres;
 • Evnen til at arbejde både selvstændigt og som en integreret del af et team;
 • Mod på at løse både udviklings- og driftsorienterede opgaver.

 

Vi håber desuden, at du kan bidrage til:

 • at kommunikere ’den gode historie’ og de resultater, som DFC bidrager til i partnerlandene; måske har du endda erfaring med kommunikation og/eller markedsføring;
 • at styrke vores kvalitetssikrings- og resultatstyringsarbejde; måske har du endda erfaring med udvikling og anvendelse af surveys og simple databaser relateret hertil.

 

Du har en relevant akademisk uddannelse og er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale; kendskab til andre hovedsprog vil være en fordel.

 

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

 

Praktisk omkring stillingen

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2018.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med daglig arbejdstid efter aftale.

Arbejdssted er pt. på Frederiksberg, men er planlagt fra sidst i 2018 til at være i Holbæk centrum.

 

Rejseaktivitet: max. ca. 20 dage per år.

 

Løn er i henhold til gældende overenskomst mellem vedkommendes faglige organisation og Staten.

 

Ansøgningsfrist: 10. november 2017 kl. 12.00

Første runde af interviews finder sted i uge 47.

 

Ansøgning vedlagt CV sendes til [email protected]

 

Yderligere oplysninger kan fås på www.dfcentre.com eller ved henvendelse til direktør Anne Christensen.

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.