Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger Head of Programme (N1) i Uganda,  Demokratiseringsprogram, Kampala  

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 9. maj 2017 - 12:00

 

Rådgiver, Uganda

 

 

 

Head of Programme (N1) i Uganda,  Demokratiseringsprogram, Kampala  

Som seniorrådgiver/Head of Programme bliver du den dagligt overordnet ansvarlige for ledelse samt operationel og finansiel implementering af ”Democratic Governance Facility”, med en samlet stab på 35 nationale og internationale medarbejdere og €140 mio. i støttemidler. Med reference til bestyrelse og styrekomité skal du stå i spidsen for at sikre, at støtten bedst muligt udmøntes gennem de implementerende partnere – primært NGO’er – til gavn for landets demokratiseringsproces. Du har en relevant universitetsuddannelse og stor arbejdserfaring med programmer inden for god regeringsførelse og menneskerettigheder. Helt centralt er dog solid erfaring med ledelse af såvel personale som økonomi og implementering af større programmer i udviklingslande. Du er flydende i engelsk.

Referencenummer:            DK-03208-2017/UGA.02-W

Ansøgningsfrist:                  9. maj 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Søg venligst her:

 http://www.mercuriurval.com/da/Countries/Denmark/Job-og-karriere/Jobannonce/?ad=47655

 

Udenrigsministeriet

Danida

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danid administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.