Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger rådgiver, Somaliland

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 4. april 2017 - 12:00

 

Rådgiver, Somaliland

 

 

Genopslag: Senior planlægningsrådgiver (N1) i Somaliland, Landeprogram, Hargeisa

Som senior planlægningsrådgiver er du placeret i Ministeriet for Planlægning og National Udvikling, hvor du skal bistå med at planlægge og styre det nationale budget samt bistanden til fattigdomsreduktion. Du vil skulle støtte og rådgive ministeren om implementering, styring og rapportering i relation til Somalilands nationale udviklingsplaner og politikker, med særligt fokus på en omkostningseffektiv brug af ressourcer, herunder arbejdsplaner og performance-monitorering. Du har en relevant universitetsuddannelse og solid erfaring med regeringssamarbejde i skrøbelige stater. Du har tidligere arbejdet med performancebaseret ledelse, participatoriske tilgange og forandringsledelse i regeringer under udvikling, og du har erfaring med monitorering, evaluering, rapportering og statistik. Du er flydende i engelsk med stærke skriftlige kompetencer, besidder kulturel forståelse samt respekt for traditioner. 

Referencenummer:            DK-02459-2017/SOM.03-W

Ansøgningsfrist:                  4. april 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Søg venligst her:

http://www.mercuriurval.com/da/Countries/Denmark/Job-og-karriere/Jobannonce/?ad=46865

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.