Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger rådgiver Somaliland

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet

Ansøgningsfrist

Fredag, 5. maj 2017 - 12:00

 

Rådgiver, Somaliland

 

 

Genopslag - Programkoordinator (N1) i Somaliland, Landeprogram, Hargeisa  

Som programkoordinator vil du fungere som leder af satellitkontoret for den danske ambassade i Nairobi. Du bliver ansvarlig for alt programrelateret arbejde indenfor den danske Somalia-politik, herunder monitorering og evaluering af den danske udviklingsbistand og humanitære indsats i Somalia/Somaliland, samarbejdspartner- og donorkoordination samt rapportering i forhold til programudvikling og politiske og sikkerhedsmæssige spørgsmål. Du har en relevant universitetsuddannelse og har solid erfaring med udvikling og humanitær bistand i skrøbelige stater, herunder det langsigtede samarbejde med regeringsinstitutioner. Du er velbevandret i Danidas retningslinjer og har kendskab til andre donorers krav, såsom DFID, FN og Verdensbanken, og du har tidligere arbejdet med performancebaseret ledelse samt monitorering og evaluering. Endelig har du erfaring fra Afrikas Horn eller lignende skrøbelige statsområder, og du er flydende i engelsk.  

Referencenummer:            DK-02458-2017/SOM.04-W

Ansøgningsfrist:                  5. maj 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

 

Søg venligst her:

http://www.mercuriurval.com/da/Countries/Denmark/Job-og-karriere/Jobannonce/?ad=47481

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.