Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger rådgiver, Tyrkiet

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet-Danida

Ansøgningsfrist

Onsdag, 13. september 2017 - 12:00

 

Rådgiver, Tyrkiet

 

 

Korttidsrådgiver, stabiliseringsprogram for Syrien og Irak

Udenrigsministeriet har lanceret et treårigt regionalt stabiliseringsprogram for Syrien og Irak. Programmet har fokus på stabiliseringsaktiviteter, civilsamfundet og udviklingen af politi og retsstatsinstitutioner samt beskyttelse af civile. Som korttidsrådgiver med ansvar for programdelen i Syrien, vil du være baseret i Istanbul, på programimplementeringsenheden, og vil foretage hyppige rejser til Gaziantep for at møde relevante programpartnere. Du rapporterer direkte til Kontoret for Mellemøsten og Nordafrika (MENA) i Udenrigsministeriet. Du har solid erfaring med at arbejde med skrøbelige stater og/eller inden for udvikling og/eller stabilisering i skrøbelige stater samt erfaring med at samarbejde med offentlige, ikke-statslige og FN-organisationer. Du er flydende på engelsk, arabisk vil være en fordel.

 

Referencenummer:            DK-03840-2017/IST.02-W

Ansøgningsfrist:                  13. september 2017, kl. 10.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ansættelseskomite.

 

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=49674&refno=DK-03840-2017/IST.02-W

 

 

Udenrigsministeriet

Danida

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand,. Læs mere på www.um.dk/danida og www.um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.