Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger seniorrådgiver ,Kenya

Annoncør

Mercuri Urval for Udenrigsministeriet, DANIDA

Ansøgningsfrist

Onsdag, 1. november 2017 - 12:00

 

Seniorrådgiver,Kenya

 

 

 

Monitoring and Evaluation (M&E) and Managementadviser (N1) i Kenya,  Sundhedsprogram, Nairobi  

Som rådgiver yder du support til the joint Ministry of Health (MoH)/Council of Governors (CoG) Project Management Team (PMT) og Sundhedsministeriets overordnede monitorerings- og evalueringsvirksomhed i forbindelse med implementeringen af sundhedsprogrammet på landsplan. Du vil særligt skulle bidrage med input til et velfungerende M&E system, men også rådgive generelt om programmets aktiviteter i dialog med donorer og lokale enheder. Da programmet dækker hele landet, vil der være en del rejseaktivitet til udvalgte områder af Kenya. Du har en relevant universitetsuddannelse og minimum ti års erfaring med lignende udviklingsprogram, hvor du konkret har arbejdet med M&E systemer. Du er flydende i engelsk, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Kenya.

 

Referencenummer:            DK-03944-2017/KEN.03-W

Ansøgningsfrist:                  1 November 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

 

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=50190&refno=DK-03944-2017/KEN.03-W

 

Udenrigsministeriet

Danida

 

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.