Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Danida søger seniorrådgiver (N1) i Ukraine

Annoncør

Mercuri Urval søger for Udenrigsministeriet - Danida

Ansøgningsfrist

Mandag, 11. december 2017 - 12:00

 

Seniorrådgiver,Ukraine

 

 

Seniorrådgiver (N1) i Ukraine, Energiprogrammet, Kiev

Som seniorrådgiver er du placeret i UDEC-sekretariatet – The Ukraine–Denmark Energy Centre – i Ministeriet for Energi og Kulindustrien, der har til formål at bistå Ukraine med implementering af policy samt udviklingen af landets energisystemer. Du vil fungere som særlig rådgiver for energipolitik og energiplanlægning med fokus på bæredygtige investeringer i energisektoren og overgangen til grøn energi. Du har ansvaret for koordination og løbende monitorering af programmets aktiviteter inden for vedvarende energi og energieffektivisering. Du har en relevant universitetsuddannelse og erfaring fra arbejdet med dansk energipolitik. Du er flydende i engelsk, og det er en fordel, hvis du har erfaring med udviklingsarbejde i regionen og kendskab til den ukrainske lovgivning. 

 

Referencenummer:            DK-04278-2017/UKR.01-W

Ansøgningsfrist:                  11. december 2017, kl. 12.00 (dansk tid).

 

Yderligere oplysninger

Fuld stillingsbeskrivelse samt vejledning omkring obligatorisk ansøgningsprocedure ligger på www.danidajob.um.dk. Økonomisk og politisk baggrundsmateriale om de enkelte samarbejdslande samt specifikke politikker, strategier og programmer findes på www.um.dk.

 

Alle ansøgninger videresendes elektronisk til den relevante ambassade.

Ansøg venligst her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=50989&refno=DK-04278-2017/UKR.01-W

 

 

Udenrigsministeriet

Danida

Danida (Danish International Development Assistance) beskæftiger sig med udviklingsbistand, nødhjælp, kulturelt samarbejde og oplysning. Danida administrerer den statslige danske u-landsbistand. Læs mere på www.um.dk/danida. og um.dk/en/danida-en/

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.