Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
DUF søger international konsulent til læringsaktiviteter og kommunikation

Annoncør

DUF

Ansøgningsfrist

Torsdag, 18. januar 2018 - 12:00

 

International konsulent til læringsaktiviteter og kommunikation

 

 


Vil du være med til at arbejde for at engagere unge frivillige i internationalt udviklingssamarbejde? DUF søger en dygtig konsulent til at varetage læringsaktiviteter og kommunikation i forhold til DUFs internationale aktiviteter.

 

Som international konsulent kommer du til at indgå i afdelingen Foreninger og international udvikling sammen med 13 andre ansatte, der arbejder med internationalt udviklingssamarbejde og national organisationsudvikling. Afdelingen forvalter bl.a. puljemidler til DUFs medlemsorganisationers internationale partnerskaber og varetager projekter, som styrker unges deltagelse og indflydelse internationalt. Du kan læse mere om DUFs internationale arbejde på duf.dk/internationalt.

 

Dine arbejdsopgaver

Som læringsansvarlig vil du, i samarbejde med kollegaer, planlægge DUFs internationale fyraftensmøder, kurser og seminarer. Du vil stå for logistikken og være kursusleder på de fleste af DUFs større internationale seminarer. Desuden vil du undervise i emner, der skal klæde unge frivillige på til at lave internationale udviklingsprojekter i samarbejde med partnerorganisationer i udviklingslande.

 

Du vil også varetage løbende kommunikationsopgaver i forbindelse med det internationale arbejde. Dette kan både være kommunikation til DUFs medlemsorganisationer samt ekstern kommunikation til interessenter.

 

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Ansvar for at planlægge, være kursusleder og undervise på DUFs to årlige ungdomslederkurser og årlige partnerseminar
  • Udvikling af DUFs internationale læringsaktiviteter
  • Bidrag til produktion af artikler til nyhedsbreve og indhold til hjemmeside og sociale medier samt andre kommunikationsprodukter

 

Kvalifikationer

DUF søger en ny kollega med gode faglige og personlige forudsætninger for selvstændigt at varetage kursusledelse for unge fra hele verden samt kommunikationsopgaver. Du skal opfylde flertallet af følgende kvalifikationer:

 

  • Erfaring med undervisning, planlægning og ledelse af kurser
  • Erfaring fra det frivillige foreningsliv, helst en af DUFs medlemsorganisationer
  • Kendskab til og interesse for internationalt udviklingssamarbejde
  • Besidde gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner på dansk og engelsk
  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Brænde for at engagere danske børne- og ungdomsorganisationer i internationalt arbejde

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Betydelig rejseaktivitet og deltagelse i aften- og weekendmøder må påregnes, herunder deltagelse i to årlige internater på 10-14 dage (ungdomslederkurser) samt et årligt internat på ca. fem dage (partnerseminar). DUF tilbyder en arbejdsplads med stor faglig tillid, et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer og fine vilkår for balance mellem arbejds- og privatliv.

 

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV, mærket ”international konsulent til læringsaktiviteter og kommunikation”, sendes til [email protected] senest torsdag den 18. januar kl. 12. Ansættelsessamtaler afholdes den 29. og 30. januar. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. marts 2018.

 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til Marie Engberg Helmstedt, international konsulent, på [email protected] eller tlf. 60201446.

 

DUF er en service- og interesseorganisation for 72 landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. Vi arbejder for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet. www.duf.dk

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.