Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Folkekirkens Nødhjælp søger en skarp journalist

Annoncør

Folkekirkens Nødhjælp (FKN)

Ansøgningsfrist

Søndag, 17. september 2017 - 23:55
 
 
Journalist
 
 
 
Skal du bringe historier om verdens fattigste ud til danskerne?

Folkekirkens Nødhjælp søger en skarp journalist - og din opgave er både enkel og udfordrende: Du skal få endnu flere danskere til at engagere sig i vores arbejde med mennesker i nød og fattigdom. 
Opgaven er enkel, fordi vi gør noget ved ekstrem ulighed, kæmper for kvinders basale rettigheder, ændrer nødens grundårsager og træder til ved katastrofer. Vi er netop kåret som Danmarks dygtigste nødhjælpsorganisation i kombineret nødhjælp og langsigtet udviklingshjælp - en placering vi agter at beholde.

 
Opgaven er udfordrende, fordi vi skal have gennemslagskraft i den massive strøm af information, vi alle bliver ramt af 24/7.
Derfor skal du være med til at komme med idéer og vinkler, som trænger igennem den danske og internationale dagsorden, så vi får vores viden og indsigt ud til befolkning og beslutningstagere – både via vores egne stærke sociale medier, til dedikerede følgere - og i eksterne medier.
Du har erfaring med selv at producere spændende indhold (video, visuelt og ord) og du kan gribe telefonen og overbevise TV om, at vores generalsekretær er den rette gæst. Du er uddannet journalist og en dygtig formidler, det vægter vi højere end forhåndsviden om udviklingshjælp. Du skal være med på at rykke hurtigt, når katastrofen rammer – og villig til at rejse ud, når det er nødvendigt.
Du bliver en del af vores suverænt bemandede mediegruppe, hvor vi er journalister, korrespondenter, grafiker, visuel storyteller og et SoMe-hold. Folkekirkens Nødhjælp er størst på sociale medier blandt danske nødhjælpsorganisationer. Samtidig arbejder vi på at udvikle nye digitale formater med fordybelse og indsigt.
Du får dygtige nødhjælpskolleger i vores hovedkvarter og verden rundt at løse opgaverne sammen med. Kolleger, som er med på at afprøve dine ideer her og nu. Vi har det skægt sammen, og når derfor resultater, vi er stolte af.
 
Tiltrædelse 1. november eller hurtigst muligt.
Spørgsmål til mediechef Per Bjerre på [email protected] eller 20198426 
Ansøgningsfrist er søndag den 17. september. Vi har ansættelsessamtaler 22. og 26. september.

Send Application

 
 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.