Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
KVINFO søger international chef

Annoncør

KVINFO

Ansøgningsfrist

Tirsdag, 30. januar 2018 - 23:55

 

International chef

 

 

 

Er du en visionær og engageret leder og har du solid international erfaring, så er det dig, vi søger, for, at du sammen med vores engagerede medarbejdere kan forestå videreudviklingen af KVINFOs internationale arbejde.

 

Du får

 • Ansvar for et komplekst og spændende område med høj grad af politisk bevågenhed
 • Kompetente medarbejdere, der brænder for deres opgaver
 • Mulighed for strategisk at præge KVINFO, der er en organisation i bevægelse

 

Arbejds- og ansvarsopgaver

Du skal lede KVINFOs Ligestillingsprogram i Mellemøsten og Nordafrika, der er en del af Udenrigsministeriets Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram. Du får ansvar for at videreudvikle KVINFOs internationale strategi og profil og for at dagsordenssætte KVINFOs internationale aktiviteter i en national kontekst. Fundraising og opbygning af stærke netværk nationalt og internationalt er en del af opgaven.  Du har den faglige ledelse, herunder budgetansvar, og direkte personaleansvar i forhold til medarbejderne i international afdeling. Du indgår i en ledergruppen.

Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram, har som målsætning at fremme god regeringsførelse og sikre økonomiske muligheder, særligt for unge og kvinder. Mellemøsten og Nordafrika (MENA) er den region i verden, der er længst væk fra ligestilling mellem kønnene, og fraværet af ligestilling bliver anset for at være en afgørende barriere for menneskelig og økonomisk udvikling i regionen. Derfor er ligestilling et fokusområde i DAPP.

 

Det er et krav, at du har

 

 • Relevant videregående uddannelse
 • Dokumenteret ledelseserfaring, herunder erfaring med ledelse af internationale projekter
 • 10-15 års relevant arbejdserfaring
 • Solid viden om og arbejdserfaring fra Mellemøsten og Nordafrika
 • Erfaring med politisk interessevaretagelse
 • Erfaring med indgåelse af partnerskaber, forhandling og samarbejde
 • Taler og skriver flydende engelsk og dansk
 • Erfaring med institutionel fundraising

 

Det er en fordel, hvis du tillige

 • Har viden om og arbejdserfaring med køn, ligestilling og mangfoldighed
 • Kan tale fransk og arabisk

 

Du har en tillidsbaseret og inddragende ledelsesstil.Du arbejder struktureret og trives med overordnet programadministration og budgetstyring. Det er vigtigt, at du kan lide og er god til at samarbejde med en mangfoldighed af samarbejdspartnere, arbejder på tværs og evner at vidensdele.

 

Løn - og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med indplacering som chefkonsulent. Du må være indstillet på en del rejseaktivitet.

Send din ansøgning og cv samt anden relevant dokumentation elektronisk i en samlet pdf til [email protected] og anfør ”International chef” i emnefeltet. Ansøgningsfrist er tirsdag den 30. januar 2018. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler i uge 6 og eventuelt 2. samtaler i uge 8.
 

Yderligere oplysninger  
Læs mere om KVINFO, om DAPP og om KVINFOs program (pdf) i MENA.

KVINFO opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

KVINFO er et videnscenter for køn, ligestilling og mangfoldighed. KVINFO bidrager til udviklingen af et ligestillet samfund både nationalt og internationalt. KVINFO er en selvejende institution.  KVINFOs Gender Equality Program arbejder for ligestilling i Jordan, Egypten, Tunesien og Marokko og regionalt. Vi sætter fokus på juridiske reformer for kønsligestilling, kvinder og mænds ligelige politiske deltagelse, kønsbaseret vold samt seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder. Vi arbejder i partnerskaber og med en rettighedsbaseret tilgang. Vores partnere er dagsordensættende kvindeorganisationer, der rykker verden.

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.