Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Mellemfolkeligt Samvirke søger Engagementschef der kan skabe bevægelse

Annoncør

Mellemfolkeligt Samvirke (MS)

Ansøgningsfrist

Søndag, 15. oktober 2017 - 23:55

 

Engagementschef

 

 

Kan du knytte flere mennesker tættere til en stærk sag, og har du solid ledelseserfaring? Så kan du være den chef, vi søger.

I de kommende år vil Mellemfolkeligt Samvirke vokse markant som organisation. I 2022 vil vi gerne være 30.000 medlemmer, flere frivillige og flere nye og gamle interessenter, der deltager aktivt. Det kan du være med at gøre til virkelighed. Som chef for Engagement skal du skabe muligheder for dybere og længerevarende engagement for nuværende medlemmer og frivillige, og du skal få flere danskere til at engagere sig i vores arbejde for en mere retfærdig verden. Intet mindre.

 

Vi er en ambitiøs organisation, og du bliver en del af et stærkt hold, der hver dag arbejder med at skabe forandring i 45 lande verden over. Du kommer til en af de skarpeste civilsamfundsorganisationer i Danmark; Udenrigsministeriet har netop givet os topkarakter for vores evne til at skabe resultater for fattige og udsatte mennesker. Det er vi umådeligt stolte af – men vi skal videre.

 

Du vil som Engagementschef stå i spidsen for at:

 • Nå ud til flere mennesker og sikre et bredt engagement i vores sag.
 • Styrke vores økonomiske uafhængighed via et stigende antal medlemmer og bidragsydere.
 • Sikre en klar profil og retning for organisationen, der skaber gennemslagskraft og vækker genklang.
 • Nytænke vores måde at skabe engagement på – ikke mindst digitalt.
 • Sikre strategisk overblik, prioritere og udvikle, hvordan vi skaber folkeligt engagement og bedre handlemuligheder hos os.
 • Udfordre os i den måde vi tænker, at en aktivist-organisation ser ud i det 21. århundrede.

 

Du bliver en del af et ledelsesteam på fire chefer og generalsekretæren, som du vil referere til. Du kommer til at lede en klynge på sammenlagt cirka 20 ansatte bestående af tre teams: Kommunikation, fundraising og Global Contact, der hvert år sender over 1.000 unge ud i verden. I afdelingen for Engagement skal du skabe rum for synergi, innovation og evaluering. Og du skal samtidig lede personale, koordinere ressourcer og sikre prioritering i afdelingen – både på strategisk og taktisk niveau.

 

Sammen med dine medarbejdere skal du understøtte MS’ politik-, program- og kampagnearbejde samt de strategiske målsætninger. Og under din ledelse skal vores fundraisings- og forretningsstrategi videreudvikles og implementeres, så målet om 30.000 betalende medlemmer og 2.000 unge rejsende om året nås. Det kræver en stærk forretningsforståelse.

Jobbet kræver, at du har:

 • Skabt dokumenterbare resultater med udgangspunkt i en stærk forretningsforståelse.
 • Har indsigt i sammenhængen mellem kommunikation og fundraising samt frivilligt engagement og kampagner.
 • Solid erfaring med personaleledelse af medarbejdere fra flere faggrupper.
 • Erfaring med udvikling og analyse af data og med at bruge den opsamlede viden til at bygge videre på.
 • Forståelse for digitalt engagement og kommunikation med fokus på mobilisering.
 • Erfaring med at skabe rum for innovation, evaluering og læring.
 • Røv i bukserne. Du lander midt i en organisation med store ambitioner, og du skal udvise stærke evner til at træffe beslutninger, tage ansvar og prioritere.

 

Det er en forudsætning, at du sætter pris på teamsamarbejde og værdsætter den enkelte – også når vedkommende har en anden baggrund og tilgang end din. Du er analytisk, tænker positivt, udforsker muligheder, værdsætter feedback og skaber fornyelse – for dig selv, projektet og andre.

Vi tilbyder dig

 • En 8-årig åremålsansættelse uden øvre arbejdstid, dog med fleksibel arbejdstid, således at der skabes sund balance mellem privat-, familie- og arbejdsliv.
 • Løn og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i overenskomsten mellem Mellemfolkeligt Samvirke og AC-organisationerne. Der er tilknyttet en obligatorisk firmapensionsordning, tillæg for åremålsansættelse og ledertillæg til stillingen.
 • En obligatorisk, fælles frokostordning.
 • En bred international omgangskreds af stærkt engagerede kolleger og medarbejdere.
 • Et ungt, uformelt og dynamisk arbejdsmiljø præget af en moderne ledelseskultur og samarbejde på tværs.
 • At du kan være med til at skabe globale forandringer.

Ansøgninger

Yderligere oplysninger kan fås hos generalsekretær, Tim Whyte, [email protected], 7731 0031 eller 6130 9120.

Du kan også høre mere om arbejdsvilkår eller rekvirere organisatoriske dokumenter hos HR- og Organisationsudviklingschef Pierre Vernet, [email protected].

 

Se mere om at være ansat i MS på: www.ms.dk/job.

 

Læs mere om vores nye strategi ”Fælleskaber for en bæredygtig og retfærdig verden” her: https://www.ms.dk/dokumenter/strategier

 

Ansøgningsfrist: 15. oktober

1. Samtaler forventes afholdt mandag d. 23. oktober.

For de kandidater, der bliver inviteret til anden samtale, er der planlagt en web-baseret personlighedsprofil, som skal udfyldes d. 24. oktober med tilbagemelding face-to-face torsdag d. 26. oktober om formiddagen.

2. samtale forventes afholdt mandag d. 30. oktober.

Tiltrædelse: 1.december 2017 eller snarerest derefter.

 

Vi modtager kun ansøgninger via vores online rekrutteringssystem, benyt venligst medfølgende link/knap:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=354&departmentId=11106&ProjectId=181383

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.