Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Mellemøstkorrespondent til Folkekirkens Nødhjælp

Annoncør

Folkekirkens Nødhjælp (FKN)

Ansøgningsfrist

Søndag, 12. august 2018 - 23:55
 
 
Mellemøstkorrespondent

 

 

 
Folkekirkens Nødhjælp søger en journalist med stærke videokompetencer, dyb interesse for Mellemøsten og trang til faglige eksperimenter.

Som vores nye Mellemøstkorrespondent får du base i København, men en del af arbejdstiden er du på rejse for at rapportere om vores arbejde med at redde liv, udvikle stærke lokalsamfund samt sikre muligheder og rettigheder for alle.

Du skal have en bred viden om regionen og appetit på at fortælle om mange former for udviklings- og hjælpearbejde.

Vi er Danmarks største NGO på sociale medier, så du skal have lyst og evne til at fortælle de store og vigtige historier i korte og appellerende videoformater.

Du kan se den stærke personhistorie, har styr på fakta og kan levere den fængende forklaring på en aktuel udvikling.

Og du tør bruge dig selv og har mod på at eksperimentere. Medieudviklingen går hurtigt, og vi vil gerne være med helt fremme og teste nye måder at kommunikere på. Du skal også arbejde med de længere digitale formater til vores hjemmeside, artikler til vores magasin og i perioder indgå i det team, der håndterer pressehenvendelser og modererer på sociale medier. 

Så med andre ord: Du får et speciale, men skal også være fleksibel og holdspiller.

Du har formentlig en uddannelse i journalistik eller kommunikation, og det er et krav, at du selv kan optage og redigere video.

Du skal være stærk på engelsk - både mundtligt og skriftligt. Og hvis du også kan arabisk, er det et stort plus.

Det tæller også op, hvis du har erfaring med at producere journalistik i udlandet, da du selvstændigt skal kunne planlægge rejser med alt, hvad dertil hører.

I mediegruppen glæder vi os til et tæt og sjovt samarbejde, og du kommer også til at arbejde sammen med de andre faggrupper i vores ambitiøse hus. Vi beder om meget, men har også en masse at tilbyde: Et spændende, udviklende og varieret job med masser af mening. Og oveni mange dygtige og sjove kolleger på en god arbejdsplads.

Send din ansøgning senest søndag 12. august. Samtaler ventes gennemført 23. august og anden runde 28. samt 29. august. I forbindelse med anden runde kan der være en opgave og/eller test.
 
Vi ønsker at besætte jobbet fra 1. oktober. Stillingen er tidsbegrænset og løber i første omgang til 31. december 2019.

Du er velkommen til at kontakte vores Afrika-korrespondent Mathilde Berg Utzon på WhatsApp på + 256 774 926 057 i perioden frem til 1. august, hvis du har spørgsmål, inden du søger. Efter den 1. august kan du kontakte mediechef Charlotte Harder Nielsen på [email protected] eller på telefon 50602080.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnicitet opfordres til at søge stillingen.


Send ansøgning

 

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.