Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Skarp organisator til DIPD

Annoncør

Danish Institute for Parties and Democracy, DIPD

Ansøgningsfrist

Torsdag, 30. marts 2017 - 12:00

 

Skarp organisator til DIPD

 

 

 

Danish Institute for Parties and Democracy, DIPD, søger en skarp projektmedarbejder med erfaring fra international demokratibistand, til en tidsbegrænset stilling.

Stillingen har særlig fokus på instituttets aktiviteter under Kommunalvalg17 (KV17), hvor mange afrikanske og asiatiske partnere kommer til Danmark for at overvære valgkamp og valghandling.

Aktiviteterne i KV 17-arbejdet kræver en stærk organisator med godt kendskab til det politiske landskab i Danmark. I startfasen skal KV 17-projektet organiseres, og der skal træffes aftaler på lokalt og parti-niveau med mange mennesker og internationale partnere, ligesom den indledende logistik fylder meget.

I eksekveringen skal der jongleres med mange bolde, herunder mediekontakter.

Desuden skal der arbejdes med de danske partiernes internationale demokratiprojekter i Asien og Afrika, hvilket kræver et godt kendskab til demokratistøtte og projektforvaltning.

 

Idealkandidaten

                          Har international demokratierfaring

                          Har erfaring med projektstyring og rapportering

                          Har erfaring med organisering af store konferencer og events

                          Har lyst til at arbejde med presse

 

Stillingen er midlertidig og løber frem til 1. december med mulighed for eventuel forlængelse. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

 

Som projektmedarbejder i DIPD kommer du til at arbejde i et globalt politisk miljø, som ikke blot byder på vanskelige udfordringer, men også anderledes og spændende oplevelser. Desuden bliver du en del af et lille team, som arbejder tæt sammen og brænder for sagen.

 

Ansøgning og CV sendes til [email protected] inden torsdag den 30 marts kl.12. Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Yderligere information om stillingen kan rettes til projektkoordinator Mathias Parsbæk Skibdal, [email protected], tlf. 28 29 20 99.

 

DIPD (Danish Institute for Parties and Democracy – Institut for Flerpartisamarbejde) har som mandat at styrke den demokratiske udvikling i udviklingslandene ved at støtte politiske partiers demokratiske rolle og opbygning af flerpartisystemer. Instituttet skal skabe synlige og målbare resultater gennem implementering af konkrete projekter i udvalgte lande. Læs mere på instituttets hjemmeside www.dipd.dk

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.