Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Ulandssekretariatet søger en alsidig, selvstændig, velskrivende kommunikationsmedarbejder med politisk tæft

Annoncør

Ulandssekretariatet (LOFTF)

Ansøgningsfrist

Fredag, 2. marts 2018 - 23:55

 

Alsidig, selvstændig, velskrivende kommunikationsmedarbejder med politisk tæft

 

 

 

Interesserer du dig for landene i det globale Syd og brænder du for at forandre verden? Kan du formidle historier og resultater om det danske udviklingssamarbejde fra fagbevægelsens perspektiv? Har du mod på at arbejde med mange forskellige opgaver indenfor kommunikation, men især international solidaritet, unge og praktik i udviklingslandene? Og kan du arbejde i en politisk kontekst?

Ulandssekretariatet søger en kommunikationsmedarbejder med interesse for og viden om dansk udviklingssamarbejde. Du skal være en holdspiller, som kan løse flere typer opgaver i en lille kommunikationsafdeling, hvor vi dækker ind for hinanden, når det brænder på. Vi arbejder med kommunikation indenfor web, sociale medier, solidaritetsprojekter, kampagner, årsrapporter, magasin samt pressearbejde.

Du får ansvar for at udvikle, planlægge og drive LO/FTF-fagbevægelsens solidaritetsprojekter og praktikophold for danske unge i udviklingslandene. Det er et job, som kræver logistisk sans, forhandlingsevne, lydhørhed og lyst til at arbejde med unge og ildsjæle. Desuden skal du skrive og redigere andre af afdelingens produkter, fx magasin, årsrapport eller artikler. Vi søger altså en kollega, som både har journalistisk sans og kan være tovholder på solidaritetsprojekterne.

Du anerkender fagbevægelsens værdigrundlag og arbejdsmarkedets betydning for udviklingslandene. Du kan sætte dig ind i alle typer fag og tale med tillidsfolk i LO, FTF og deres medlemsforbund. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med unge eller frivillige. Du skal kunne tilpasse dig arbejdsrytmen på en mindre arbejdsplads med en snes medarbejdere i Danmark og regionalkontorer i Afrika, Asien, Latinamerika og Mellemøsten. Vi lægger vægt på, at du har et godt kendskab til forhold i udviklingslandene, og at du behersker engelsk i skrift og tale. Kan du spansk, vil det være en fordel.

Du bliver en del af et tremands-team med en uhøjtidelig omgangstone på en god arbejdsplads i LO-huset på Islands Brygge.

 

Løn: Efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Snarest.

Du er velkommen til at ringe til Jacob Rosdahl på tlf. 2158 5371 for at høre mere om stillingen.

 

Ansøgning og CV mærket ”kommunikationsmedarbejder” sendes til [email protected].

Ansøgningsfrist: 2. marts 2018 kl. 12.00. Venligst opgiv din skype-adresse i ansøgningen.

Samtaler ventes at blive gennemført snarest efter 2. marts.

 

 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.