Gå til hovedindhold

Mobile menu

Walkathon i Kolding

Kom med, når ECCO Walkathon for 18. gang går på gaden i København, Odense, Kolding og Aalborg. SOS Børnebyerne samler blandt andet ind til skolestipendier til udsatte børn i Battambang i Cambodja.

Tid

Lørdag, 14. oktober 2017 - 9:30 til 12:30

Sted

Axeltorv, Kolding

14. oktober bliver gaderne i Kolding traditionen tro indtaget af familier, der går for en god sag. Der er naturligvis tale om årets store indsamlingsgåtur ECCO Walkathon, der for 18. gang løber af stablen og samler penge ind til SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen.

For hver gået kilometer donerer skofirmaet ECCO 7,50 kr. til velgørenhed, og du kan som deltager selv bestemme, hvilken af de to organisationer dine kilometerpenge skal gå til. Hos SOS Børnebyerne kommer de indsamlede midler til at hjælpe udsatte børn i Cambodjas næststørste by, Battambang.

I Cambodja lever mange i ekstrem fattigdom, og det rammer især børnene. Hvert fjerde barn er underernæret og kun fire ud af ti børn går i skole i mere end seks år. SOS Børnebyernes andel af pengene fra årets ECCO Walkathon kommer lige som sidste år til at gå til skolestipendier til børn fra udsatte familier, så de kan få sig en uddannelse og dermed en vej ud af fattigdom. Derudover skal kvaliteten af undervisningen højnes. Lærerne modtager efteruddannelse i, hvordan de kan bytte den klassiske gentag-efter-mig-undervisning ud med en mere inkluderende og legende undervisningsform.

Jacob Riising er vært for ECCO Walkathon

Årets konferencier er Jacob Riising fra DR, og i København vil han også få selskab af TV-værten Signe Molde. Jacob Riising har været med til at planlægge nogle ruterne, så der er sørget for underholdning undervejs og i målområdet.

Der er som altid forskellige rutelængder og -temaer at vælge mellem, så alle kan være med uanset form og alder. Alle deltagere modtager desuden et ECCO Walkathon kit, som består af en rygsæk, en flaske vand, et gå-bevis samt en rutebeskrivelse.

Datoer for ECCO Walkathon

  • København, 10. september
  • Odense, 23. september
  • Aalborg, 30. september
  • Kolding 14. oktober

Pris

  • Voksen: 50 kr.
  • Børn u. 12 år: 25 kr.

Tilmeld dig på walkathon.ecco.com