Gå til hovedindhold

Mobile menu

Globalnyt har fortsat brug for donationer for at nå i mål

Det koster ikke noget at modtage vores nyheder - men det gør det at producere dem. Derfor har vi brug for læsernes støtte. Det går rigtig godt med årets donationskampagne, men vi har fortsat brug for mindst 23 donationer af 200 kroner.

Her mod slutningen af anden uge af vores donationskampagne har vi modtaget i alt 89 donationer - heraf 77 på 200 kroner eller mere. 

200 kroner er et magisk tal, for vi har som minimum brug for 100 donationer af 200 kroner eller mere. Det skal der nemlig til, for at foreningen Globalnyt - som driver nyhedstjenesten - kan opretholde sin status som almennyttig forening med de fordele, som følger deraf.

Vi mangler altså 23 donationer på mindst 200 kroner for at nå i mål.

Men udover det har vi brug for alle de donationer - mindre såvel som store - for at kunne blive ved med at levere nyheder uden at tage betaling for det. Derfor er vi også meget glade for de donationer på 50, 100 og 150 kroner som vi har modtaget.

Vi tror stadig på, at vi i løbet af næste uge - som er den sidste uge af kampagnen - kan matche resultatet fra 2017, hvor vi nåede 125 donationer.

Globalnyt er non-profit

Globalnyt er et non-profit-foretagende. Det betyder, at hver en krone vi modtager går til at bringe flere og bedre historier om udviklingsbistand og udviklingen i verdens fattigste lande.

Vi bruger pengene på en lille stab af deltidsansatte journalister og redaktører, hosting, vedligeholdelse og udvikling af sitet og på møder for de mange ulønnede, frivillige skribenter. Desuden arbejder vi på at opbygge en vis egenkapital, så vi har råd til større investeringer i webudvikling og journalistiske projekter.

Du kan betale med Dankort og Mobilepay eller overføre via din bank. Du kan læse mere om de enkelte muligheder - eller blot springe direkte til at give en donation via denne side: https://globalnyt.dk/content/giv-en-donation-til-globalnyt