DUF henter ny international chef i dansk nødhjælpsorganisation

Signe Lund Christensen.


Foto: Privat
Laurits Holdt

2. juni 2023

Efter hele 10 år i ADRA Danmark skal Signe Lund Christensen nu være DUFs nye internationale chef. Siden 2018 har hun været kommunikations- og engagementschef, og forinden har hun været rådgiver og programkoordinator i ADRA.

Ved siden af sin karriere har hun gennem hele sit liv været politisk engageret og deltaget aktivt i det frivillige foreningsliv. Det har hun blandt andet gjort i spejderbevægelsen, Mellemfolkeligt Samvirke, Baptistkirken og som en del af DUFs styrelse i fire år fra 2005-2009.

I DUF ser man frem til at få en kapacitet som Signe med på holdet fra 1. juni.

”Jeg oplever Signe som et yderst dedikeret, dygtigt og empatisk menneske, som virkelig brænder for DUF og vores værdier. Jeg er meget begejstret over at have fået en ny international chef ansat, som besidder så mange af de kompetencer, der er brug for i vores internationale arbejde, og jeg ser meget frem til at Signe indtræder i ledergruppen og bidrager til de store opgaver, der ligger for både afdelingen og huset,” siger generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd, Louise Juul Jensen.

Signe Lund Christensen er også glad for at vende tilbage til DUF, hvor hun føler, at hun virkelig kan bringe sine kompetencer og værdier i spil.

”Jeg glæder mig til igen at blive en del af DUF, og til at vi sammen skal arbejde for at sikre de bedste rammer, så unge foreningsaktive kan engagere sig i internationale udviklingsprojekter, som gør verden til et bedre sted,” siger hun.

Hun er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet, ligesom hendes forgænger Marie Engberg Helmstedt i øvrigt også er. Efter i alt ti år i DUF og heraf de sidste fire som international chef, skifter hun til Institut for Menneskerettigheder, hvor hun skal være ledelseskonsulent.