Gå til hovedindhold

Mobile menu

JOB:
Frivillig projektansvarlig søges til Gadens Børns projekter i Kolkata, Indien

Annoncør

Gadens Børn

Ansøgningsfrist

Lørdag, 15. april 2017 - 23:55
 
Frivillig projektansvarlig projekter i Kolkata, Indien
 
 
 
 
Vi søger en frivillig eller en praktikant til at hjælpe os med vores projekter i Kolkata, Indien, i op til 6 måneder med afrejse hurtigst muligt.
 
Hvem er vi ? 
 
Gadens Børn er en non-profit NGO, hvis arbejde primært består af frivillige. Vi sætter en ære i, at hver en krone givet i Danmark er en hel krone afgivet til projekterne i Indien.
 
Gadens Børn startede i 2012 og har gadebørn i Indien som fokus. Vores mål er at forbedre børnenes levevilkår og tilbyde dem en chance for at skabe sig en lysere fremtid. Det gør vi ved at tilbyde forskellige tilbud, som alle har fokus på at hjælpe børnene med at skabe sig en bedre nutid og fremtid: ● Asha School Kidderpore med 120 elever ● Asha School Santhospur for 125 elever ● Aasha House - børnehus med plads til 60 boende børn. (Afventer officielle tilladelser) ● Shanti dagcenter for 20 børn og unge.
 
Ved siden af projekterne udfører vi socialt opsøgende arbejde på Kolkatas næststørste togstation Sealdah Station. 
 
Vi søger hele tiden nye veje til at hjælpe de udsatte børn. Lige nu er der blandt andet planer om en ny skole tæt ved Sealdah Station og en lægeambulance, så vi hurtigere kan hjælpe de børn og unge, der er kommet til skade eller har gjort skade på sig selv. 
 
Udsendte frivillige bor sammen i en stor fireværelses lejlighed, hvor alle bliver tilbudt et privat værelse. Vi sender 3-4 frivillige afsted ad gangen. Frivillige kan i fællesskab med stifteren distribuere opgaver og ansvar for de enkelte projekter.
 
Opgaverne vil bestå af følgende: 
 
● Opdatere Facebook, Twitter og Instagram med oplevelser og udvikling fra projekterne.
 
 
● Rejse til Kolkata i 6 måneder. Hvis det ikke er muligt for dig at være afsted i 6 måneder, kan der være mulighed for at være der kortere - dog minimum 3 måneder. ● Udføre socialt opsøgende arbejde blandt børnene på Sealdah Station og i andre socialt belastede områder. ● Holde opsyn med skole, børnehusets skole og dagcenter. ● Betale lønninger og udgifter samt overholde projektbudgetter. ● Være projektansvarlig for et eller flere af projekterne med opsyn fra stifter eller projektleder. ● Udvikle og optimere projekter og tilbud til børn og unge i samspil med projektlederne.
 
Vi forventer, at du: 
 
● Er selvstændig, kreativ og initiativrig. ● Har interesse for udviklingsarbejde i Indien. ● Er interesseret i eller har erfaring med at arbejde med børn. ● Er velformuleret skriftligt på dansk og engelsk. ● Er struktureret og disciplineret i dit arbejde. 
 
Vi kan tilbyde følgende:
 
● Erfaring med arbejde i en mindre NGO.  ● En rejse til Indien med forberedelse forud for ophold.  ● Mulighed for læring og afprøvning af egne kræfter i forbindelse med selvstændige projekter. ● Frihed under ansvar. ● Stor fleksibilitet.
 
Stillingen er ulønnet og arbejdet er 37 timer om ugen i 6 måneder. Rejsen til Indien, vaccinationer og forsikring står for egen regning, mens der er betalt logi inklusiv forbrug, frokost på projekterne og arbejdsrelaterede transportomkostninger.   Send os din ansøgning og dit CV på ​[email protected]​. Samtaler afholdes hurtigst muligt.   For yderligere information og oplysninger venligst kontakt Sofie Offenberg på 22252701, eller skriv til os på ​[email protected]​.
 
 

Skriv venligst at du har set jobopslaget på Globalnyt.