Gå til hovedindhold

Mobile menu

Masters fra Ghana og Uganda til UNLEASH i august

Når Danmark i august 2017 er vært for det første UNLEASH - Innovation Lab for globale talenter er det med deltagelse af fire afrikanske Masters fra det Danida-støttede program Building Stronger Universities.
Her ses to af de udvalgte: Eugene Dela Setsoafia og Eugene Jojo Arthur, begge fra Ghana.

Her ses to af de udvalgte: Eugene Dela Setsoafia og Eugene Jojo Arthur, begge fra Ghana.

Privat

Det drejer sig om Asasabyona Milcah fra Uganda og Eugene Dela Setsoafia, Eugene Jojo Arthur, og Godwin Festival Boateng, som alle tre er fra Ghana. 

De fire unge har læst i Danmark i to år og taget deres master uddannelser fra Roskilde Universitet, Aarhus Universitet og DTU (Danmarks Tekniske Universitet).

Blandt tusindvis af globale talenter er de nu valgt til sammen med 1.000 andre unge at finde holdbare løsninger til syv af FN's 17 klimamål. Se om dem her

UNLEASH står på i ni dage fra 13. – 21 august. Ud over de mange unge deltager virksomheder, forskningsinstitutioner, fonde, NGOer og investorer. Mere om UNLEASH her

Building Stronger Universities er et partnerskab mellem forskning og videregående uddannelser i u-lande og danske universiteter. Partnerskabet administreres af Danida Fellowship Centre på Hostrupsvej på Frederiksberg.